Pergolesis Stabat Mater – koncert

Vi har som ven af MidtVest Pigekor den glæde at invitere dig og en ledsager til opførelse af Pergolesis Stabat Mater, som opføres i et samarbejde mellem Ensemble MidtVest og MidtVest Pigekor.

Koncerten finder sted d. 30. marts 2022 kl. 19.30 i Herning Kirke.

Giovanni Battista Pergolesi skrev værket i 1736. Teksten stammer fra middelalderen, og skildrer den sørgende Maria, der står under Jesu Kors.

Giv venligst besked til kbr@h-g-valgmenighed.dk senest fredag d. 25. marts 2022 om du ønsker, at vi reserverer 2 pladser til dig (der er 12 billetter til rådighed, så det er først-til-mølle – “UDSOLGT”).

Herning og Gjellerup Valgmenigheder