Nyhed

Når konflikten rammer hverdagen

Der er fokus på kvinders fortællinger og de menneskelige omkostninger i Israel-Palæstina-konflikten ved møde med Sarah Arnd Linder på Hammerum Friskole tirsdag 5. april kl. 19.30. Den 35-årige Sarah Arnd Linder sat sig for at beskrive emnet, som hun har holdt foredrag om i Danmark, Frankrig, Finland, Israel, Belgien, Tyskland, USA og ved EU-parlamentet i Bruxelles.

Sarah Arnd Linder er dansker med israelsk far og dansk mor, er opvokset i Danmark, Schweiz, Frankrig og Belgien og er på 15. år bosat i Israel, hvor hun har uddannelser i konfliktløsning, internationale relationer og mellemøsthistorie.

For seks år siden grundlagde hun ”Politics is Personal.” Herigennem indsamler hun sammen med andre interviews af både israelske og palæstinensiske kvinder. Disse frie og personlige beretninger har fået opmærksomhed internationalt.

-Når Sarah Arnd Linder er en vigtig stemme i denne sammenhæng, er det fordi hun ved noget, om hverdagen på begge sider af konflikten. Hun har lokalkendskab og indsigt og besidder samtidig et blik udefra. Hun har altså en særlig tilgang til stoffet, som forhåbentlig kan gøre os andre klogere eller bibringe os et nuanceret syn på, hvad der er på spil, fortæller Morten Kvist, Herning Valgmenighed.

Flere nyheder

Fyraftenssang

En lille tradition fra Hernings købstadsjubilæum i 2013 lever videre efter 11 år, nemlig fyraftensang,