Kalender - marts 2020

I forbindelse med koncerter i Herning Valgmenighedskirke har Herning valgmenighed 12 gratis billetter til uddeling efter ’først-til-mølle’ princippet.

Skriv til forretningsfører Karin Brammer kbr@h-g-valgmenighed.dk for at få en billet.

H.U.F.H.’s Vinterprogram

Mandag den 2. marts 2020 kl. 19.30
Asbjørn Lyby, Sdr. Felding.

”I skole med Grundtvig”
Asbjørn Lyby begyndte i efterskoleverdenen i 1983, og han er i dag forstander ved Sdr. Feldings Efterskole, og har været det siden sommeren 2009.

Se hele H.U.F.H.'s vinterprogram på www.hufh.dk

Søndag den 8. marts
Søndagscafé på Toftebo Aktivitetscenter kl. 14.00 - 16.00
”Vise menneskers kloge ord, sang og prosa” v. pastor emer. Gotfred Larsen,

Vi fortsætter med søndagscaféerne i samarbejde med Gjellerup Kirke og Toftebo Aktivitetscenter bl.a. pga. den vældig gode tilslutning.

De kommende arrangementer er:
10. maj: Udflugt m. bus til Søby Brunkulsmuseum, pris 100 kr.,
14. juni: Sømands- og gårdsangerviser ved ægteparret Kristiansen, Sdr. Omme.

Kaffen koster 25 kr.

Karen Marie Holm

Onsdag den 11. marts kl. 19.30 på Hammerum Friskole:

Coronavirus: Gjellerup Valgmenighed holder generalforsamling

Onsdag den 11. marts afholder Gjellerup Valgmenighed generalforsamling på Hammerum Efterskole kl 19,30.

I lyset af både regeringens og Sundhedsstyrelsens nylige anbefalinger angående minimering af risikoen for spredning af corona-smitte, har vi taget visse forholdsregler, men vi har valgt at gennemføre arrangementet.

Vi giver ikke hånd og knus, og der vil være håndsprit tilgængelig. Ligeledes vil forplejningen vil være en anelse anderledes.

Vel mødt på årets generalforsamling.

Generalforsamling i Gjellerup Valgmenighed.

AFLYST.
Torsdag den 12. marts kl. 19.30 på Herning Friskole:

Generalforsamlingen i Herning Valgmenighed.

Læs her om konsekvensen af den aflyste generalforsamling i Herning.

AFLYST.
Fredag den 13. marts kl. 20.00 i Herning Valgmenighedskirke:
Koncert med Dopplers og MidtVest Pigekor

I forbindelse med kursusweekenden Unge Stemmer 2020 på Den Jyske Sangskole markeres fredagen med en åbningskoncert med vokalensemblet Dopplers, som har inviteret MidtVest Pigekor med på scenen i Herning Valgmenighedskirke.

Entré: 50 kr. for voksne / 20 kr. for børn og unge under 18 år.
Billetter via www.midtvestpigekor.dk

AFLYST.
Søndag den 22. marts kl. 16.00 i Herning Valgmenighedskirke:

Anders Öhrwalls Mariamusik

Hedekoret Herning opfører det store korværk Mariamusik, som er en blanding af korsatser for blandet kor, recitation og instrumental musik.
Værket består af en række afsnit, hvor teksten fortæller om Josefs og Marias rejse til Betlehem, Jesu fødsel og den videre rejse.

Musikken er inspireret af gamle folkeviser fra middelalder og frem til nutiden, som er arrangeret i både ny rytmisk musik og middelalderhymner, og som i flere passager har en næsten danseagtig lethed.

Koncerten i Valgmenighedskirken er en del af koncertrækken i forbindelse med Hedekorets 50 års jubilæum, og er med til at markere det alsidige repertoire, som koret kan præstere.

Koret ledsages til koncerten af recitator, og musikere på fløjte, cello, kontrabas og slagtøj.

AFLYST.
Onsdag den 25. marts kl. 16.30:

Stillestund i Herning Valgmenighedskirke.

Se beskrivelse af arrangementet i kirkebladet.

Marts