Kalender - maj 2020

I forbindelse med koncerter i Herning Valgmenighedskirke har Herning valgmenighed 12 gratis billetter til uddeling efter ’først-til-mølle’ princippet.

Skriv til forretningsfører Karin Brammer kbr@h-g-valgmenighed.dk for at få en billet.

Tirsdag den. 5. maj kl. 19.30 i Hammerum-Gjellerup HALL`n
Alsangsaften

Velkommen til en både festlig og højtidelig aften med fællessang, personlige beretninger, musikalsk underholdning ved MidtVest Pigekor og kaffebord i anledning af 75 året for Danmarks befrielse.

Fællessangene akkompagneres af Agnethe Hastrup Pedersen og Erik Jørgensen.

Billetter til 75 kr. pr. stk. bestilles senest den 22. april på Gjellerup Kirkekontor, tlf. 9711 6088, mail: gjellerup.sogn@km.dk

Arrangør: Gjellerup Kirke, Motion & Kultur, Lokalhistorisk Forening, Gjellerup Valgmenighed.

Udførligt program offentliggøres på hjemmesiden.

Karen Marie Holm

Søndag den 10. maj
Søndagscafé på Toftebo Aktivitetscenter kl. 14.00 - 16.00
Udflugt m. bus til Søby Brunkulsmuseum, pris 100 kr.,

Vi fortsætter med søndagscaféerne i samarbejde med Gjellerup Kirke og Toftebo Aktivitetscenter bl.a. pga. den vældig gode tilslutning.

Næste arrangement er:
14. juni: Sømands- og gårdsangerviser ved ægteparret Kristiansen, Sdr. Omme.

Kaffen koster 25 kr.

Karen Marie Holm

Tirsdag den. 12. maj
Forårsudflugt

Turen går til Statens Museum for Kunst, Købmandsgården, Doverodde i Thy. Vi får en rundvisning, tid til at se os om samt kaffe og brød. Har vi tid i overskud, kører vi på vej hjemad omkring bronzealderhøjene ved Skibsted Fjord.
Der serveres sandwich, øl og vand i bussen.

Pris 100 kr. pr. person
Afgang fra Herning Friskole kl. 17.00, fra Hammerum Efterskole (p-pladsen) kl. 17.15.

Tilmelding til Morten Kvist på tlf. 9712 0652 eller mail: hgv@post.tele.dk

Søndag den 24. maj kl. 16.00 i Herning Valgmenighedskirke
Koncert med MidtVest Pigekor og Shallaway Youth Choir fra Canada

MidtVest Pigekor får besøg af deres venskabskor fra Canada, som de besøgte i efteråret 2018. Nu kommer canadierne på genbesøg i Herning og giver koncert sammen med MidtVest Pigekor i Herning Valgmenighedskirke.

Entré: 80 kr. for voksne / 20 kr. for børn og unge under 18 år.
Billetter via www.midtvestpigekor.dk

Marts