Kalender - august 2018

Mandag den 13. august kl. 17.00 i Herning Valgmenighedskirke:
Koncert med MidtVest Pigekor og Hail Mary the Queen Children’s Choir fra Filippinerne

Herning får fi nt besøg i august når Hail Mary the Queen Children’s Choir kommer forbi Danmark på deres
Europa-turné.

Hail Mary the Queen Children’s Choir er et relativt nystiftet kor, som allerede har taget verden med storm. De har en omfattende turnévirksomhed og har ryddet præmiehylderne overalt hvor de har deltaget i konkurrencer.

MidtVest Pigekor besøgte dem i 2016, og til august kommer det filippinske kor på besøg i Herning og giver koncert sammen med deres danske venner fra MidtVest Pigekor.

Kom og oplev korsang i absolut verdensklasse i Herning Valgmenighedskirke
mandag den 13. august kl. 17.00.

Søndag den 26. august kl. 8.30:
Fælles morgenmad for alle konfirmander og forældre på Hammerum Efterskole.

Gjellerup Valgmenighed er vært.

Kl. 10.30 gudstjeneste i Gjellerup Valgmenighedskirke.
Jeg introducerer gudstjenesten og konfirmandernes undervisning som hermed begynder.
MK

30. august  -  2. september
Højskoletur 2018

De midt- og vestjyske valgmenigheder inviterer alle interesserede til Højskoletur 2018.

Det bliver en forlænget weekend i Grundtvigs fodspor med udblik til vores egen nutid med diskussioner om fællesskab, frisind, folkestyre og folkeoplysning. Alt sammen i den klassisk grundtvigske højskoleånd med livsoplysning og dannelse i højsædet.
Det bliver højskole på 4 hjul og 2 ben. En køretur til Sjælland og København. En gåtur i Grundtvigs gamle og nye fodspor.

Læs mere om tilmelding, pris m.m. her (pdf)

Marts